Treningskamp mot Espanyol

Ifølge Espanyol skal Liverpool spille åpningkampen på katalanerens nye stadion 2.august. Minnekamp for Bobby Wilcox i morgen.

RCD Espanyol melder på sin nettside at Liverpool blir motstander i en treningskamp for å innvie katalanerens nye hjemmebane Cornella-El Prat søndag 2.august klokken 22.00. Det nye stadionanlegget, med en kapasitet på 40000 tilskuere, ligger 5 kilometer vest for den nåværende hjemmebanen, Olympiastadion i Barcelona. Vi gjør oppmerksom på at Liverpool FC  ennå ikke har bekreftet oppgjøret mot Steve Finnans arbeidsgiver og Albert Rieras gamle klubb.

Minnekamp for Bobby Wilcox
Vi minner om at Liverpool Legends spiller en oppvisningskamp i morgen for å hedre den største Liverpool-supporteren Bobby Wilcox, som gikk bort i januar. Kampen sparkes i gang klokken 14.00 lokal tid på William Collins Playing Field, og motstander er Britannia FC. Inngangspenger er £3 for voksne og £2 for barn.
- Dette er en hyllest til Bobby Wilcox som går inn i historien som vår største fan, uttaler den anerkjente poeten og dramatikeren Dave Kirby til liverpoolfc.tv.
  
- Bobby var sekretær for Britannia FC i over 30 år, og de skal spille mot Liverpool.
  
- Vi har noen store navn å skilte med. Phil Thompson er manager og Ian Rush, Bruce Grobbelaar, Davy Fairclough, Alan Kennedy, Jan Molby og John Barnes skal spille for å hylle Bobby.
  
- En Cockney-kar sa en gang til meg at når du møter en stor Scouser, glemmer du dem aldri, og Bobby var en stor Scouser.