Treningskamp mot Levante i sommer?

I følge Guillem Balague ser det ut til at Liverpool kommer til å spille en preseasonkamp mot spanske Levante i Valencia til sommeren. Liverpool er positive til opplegget.

Den spanske klubben fra Levante rykket i 2007/08 ned fra Primera Division. Liverpool har blitt invitert av klubben til å spille i deres 100 årsjubileumsturnering i Valencia til sommeren.  I forrige uke var Levante-direktør Fransisco Catalán på besøk på Melwood, for å diskutere muligheten for at Benítez tok med seg laget sitt for en treningskamp i sommer.

- Det ville vært en stor ære for oss og byen Valencia dersom en klubb som Liverpool deltok for å feire jubileumet til Levante. Med tanke på historie, spillere og manager, er det umulig å finne en klubb det ville vært større å fått på besøk til dette viktige jubileumet. Levante vet at det er vanskelig for Liverpool å finne datoer, men de skal gjøre alt hva de kan for å få det. Det ville vært en stor gave til våre supportere i et år som dette, sier Catalán til GuillemBalague.com

Liverpool har ikke organisert sin preseason for neste sesong, men Benítez skal være lysten på å spille en kamp i Valencia - byen hvor han hadde stor suksess som trener for Levantes naborivaler.

- Det er en stor ære å få en slik invitasjon fra Levante, spesielt siden det er fra en klubb i en by hvor jeg har så mange venner, i tillegg til at det kan bli sentimentalt med familiebånd. Vi vil forsøke å spille i denne turneringen for å bidra til Levantes feiring. Invitasjonen er varmt mottatt, og forhåpentligvis vil kampprogrammet vårt gjøre det mulig i forhold til datoene. Det er mye som må stemme, men vi vil forsøke å spille i Valencia, sier Benítez, som forøvrig mottok en Levante-jubileumsdrakt med sitt navn og tallet 100 bakpå.