Trodde han skulle bli angrepet

Steven Gerrard sa i politiavhør at han var redd han skulle bli angrepet og opplevde situasjonen på baren som svært truende. Fransk og argentinsk spiller linket til Liverpool.

Truende situasjon
Steven Gerrard sa i retten i dag at han trodde Marcus McGee skulle angripe ham, melder BBC.

- Han reiste seg opp fra stolen, var svært aggressiv og da tenkte jeg med meg selv at nå var jeg havnet i problemer, sa han i politiavhør etter barslagsmålet 29. desember.

- Jeg trodde han kom til å slå meg ned. Han var skikkelig sint, brølte og var i tvil om hva han sa. Han kranglet og jeg trodde han kom til å slå meg. Det var grunnen til at jeg slo tilbake, for å forsvare meg, sa Steven.

Gerrard fortalte politiet at han slo tre slag mot McGee. Bare ett slag traff, ifølge Liverpool-kapteinen.

- Jeg var overrasket og redd for det som hadde skjedd og ønsket å ta med meg kompisene mine og komme meg ut raskest mulig.

To spillere linkes
Ifølge Sky Sports News er argentinske Lucas Biglia i Liverpools søkelys. Biglia er 23 år gammel og spiller midtbane for Anderlecht. Han er tidligere lagkamerat med Javier Mascherano på det argentinske U-landslaget og spilte klubbfotball i Independiente før han flyttet til Belgia. Ifølge spillerens agent, Barry mcIntosh, har Biglia ambisjoner om spill på Argentinas A-landslag.

- Han ville elske å spille sammen med Javier Mascherano på seniornivå, sier McIntosh.

Ifølge Daily Mail er Liverpool, Everton og Tottenham alle interesserte i den franske U21-landslagsspilleren Moussa Sissoko fra Toulouse. 19-åringen er ifølge rapportene en boks-til-boks-spiller som er blitt sammenlignet med Real Madrid-spilleren Mahamadou Diarra. Tottenham skal ifølge avisens kilder være favorittene for å vinne kampen om spilleren.