Trolig dyre Lyn-billetter

Lyn-direktør Erik Langerud sier at langsidebillettene vil koste over 500 kroner dersom Bislett blir arena når Liverpool gjester Oslo 5.august. Nikolai Mihaylov tatt ut i Bulgarias A-landslagstropp.

Liverpool skal spille preseason-kamp mot Lyn i Oslo onsdag 5.august. Lyn-direktør Erik Langerud bekrefter overfor aftenposten.no at langsidebillettene vil koste over 500 kroner dersom Bislett blir arena, men kan de bli så dyre som 700 kroner?
- Det vil jeg ikke spekulere i for vi har ikke fastsatt prisene ennå. Men det er lov å tjene penger i Norge, svarer Langerud til aftenposten.no.

Kampen spilles sannsynligvis på Bislett (15400 tilskuere) fordi Vålerenga er med i playoff til UEFA Europa League og kan få hjemmekamp på Ullevål (25572 tilskuere) dagen etter. Det vil ikke bli kjent om Vålerenga får hjemmekamp før i midten av juli, men Lyn er nødt til å starte billettsalget lenge før den tid.
- Vi konkluderer i løpet av få dager, sier Langerud.

Hvor mye billettene vil koste er det ikke Lyn som bestemmer. Team Halden styrer det meste rundt kampen. Salgsdetaljer vil komme her på liverpool.no når de foreligger.

Mihaylov for Bulgaria
Nikolai Mihaylov ble lånt ut til FC Twente for tre sesonger sommeren 2007 etter at ikke fikk innvilget arbeidstillatelse i England. Bulgareren debuterte for den nederlandske toppklubben i 0-4-tapet mot Arsenal i kvalifiseringen til Champions League denne sesongen. I Eredivisie fikk han sin første kamp mot Roda JC 30.august 2008, men den andre ligakampen kom først mot Willem II i mars 2009. Totalt har keeperen syv kamper for FC Twente denne sesongen. Nå har 20-åringen blitt belønnet med plass i Bulgarias A-landslagstropp til VM-kvalifiseringskampen mot Irland 6.juni.