Tror på nytt bud fra Real

Journalisten Guillem Balague mener at Real Madrid nærmer seg hva LFC kan akseptere for Xabi Alonso, men at det fortsatt er åpent om det blir en overgang til Bernabeu.

Spanske kilder synes rimelig sikre på at transfersagaen med Xabi Alonso ender opp med at Real Madrid får sin mann, men journalisten Guillem Balague som jobber både i Spania og England, mener at utfallet er langt mer uvisst.

Balague hevdet nylig at han trodde det nærmet seg at midtbanespilleren ble på Anfield, men selv om han nå modererer seg og sier at Real Madrid skal være villig til å komme i møte, er han forsiktig med å prøve å dra noen slutninger.

"Ting har skjedd fort i løpet av de siste 24 timene og det virker nå som om Real Madrid nærmer seg hva Liverpool forlanger. Dette etter at Rafa Benitez ga Xabi to dager til å ordne en avtale, som i realiteten betyr at Madrid enten må betale 30 millioner euro så fort som mulig - eller trekke seg ut.

Benitez ønsker, forståelig nok, å få ordnet dette hurtig hvis han skulle miste Alonso. Selv om rapporter hevder at en avtale kan komme i stand allerede så tidlig som i dag, vil jeg være forsiktig. Florentino Perez vil ikke ønske å bli sett på som en som lar seg presse av et ultimatum, og siden den spanske klubben også vil ønske å selge spillere for å frigjøre penger og plass, kan dette dra ut.

Det virker som om Liverpool er klare for å senke sitt opprinnelige prisforlangende, spilleren er klar til å reise og Real Madrid er på nippet til å komme med et forbedret tilbud. Slik sett vil en tro at overgangen til Xabi Alonso vil gjennomføres, men ingen ting kan bli tatt for gitt. Som en kilde nær til overgangen fortalte meg i dag tidlig: "Ingen vet hva som vil skje eller når det vil skje.""