Tvilsomt om Gerrard rekker Spurs-kampen

Rafael Benitez uttalte på dagens pressekonferanse på Melwood at han tror Jamie Carragher og Martin Skrtel rekker ligaåpningen mot Tottenham, men det ser mer tvilsomt ut for Steven Gerrard.

Manager Benitez har god tro på at han kan inkludere både Jamie Carragher og Martin Skrtel i startoppstillingen mot Tottenham på søndag. For Steven Gerrard blir det derimot en kamp mot klokka, og det er høyst tvilsomt om kapteinen blir friskmeldt av sin lyskeskade i tide.

Carragher haltet som kjent av banen med en ankelskade tidlig i treningskampen mot Atletico Madrid, mens Skrtel har slitt med en hamstringstrekk. Duoen vil etter alle solemerker være tilbake på banen i ligaåpningen. Benitez ser imidlertid ut til å måtte klare seg uten Daniel Agger.

- Skrtel trente i går, så han kan forhåpentligvis spille. Carragher jobbet med fysioterapeutene i dag, og vi tror han blir tilgjengelig. Agger jobber også med fysioterapeutene, men det ser dårligere ut for ham, uttalte Benitez på pressekonferansen.

Steven Gerrard trakk seg som kjent fra Englands landskamp i Amsterdam i går, grunnet en "stram lyske".

- Jeg er virkelig glad for at Mr Capello ønsket å beskytte spillerne. De gjorde en scan av Gerrards skade, og han trakk seg fra landslagstroppen. Vi vet ikke om han rekker Tottenham-kampen. Han jobbet med fysioterapeutene både i går og i dag.

- Hadde kampen gått på lørdag ville det sett svart ut, men ettersom den går søndag kan han fortsatt ha en mulighet til å rekke ligapremieren, sa Benitez.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.