U18 slo Stoke

McAuley sitt mannskap klatret til tredje på tabellen, etter 2-1 over Stoke i formiddag. Vi hadde en mann tilstede, og fulgte oppgjøret her på liverpool.no.

I følge redaktør Torbjørn Flatin stiller Liverpool med følgende lag: Oldfield, Flannagan, Wisdom, Kennedy (kaptein),  Robinson, Buchtmann, Ince, Pepper, Amoo, Eccleston, Dalla Valle

Benken: Chamberlain, Cooper, Claire, Roberts Nurse,

Stoke sine utvalgte: Parton, Jackson, Vaulce, Conner, Cohen, Wedderburne (kaptein), Urwin, Nicholls, Brunt, Moult, Stockhall.

Benken: Alexander, Vickers, Harrison.

Det skal være sol og gode spilleforhold, og vi oppdaterer denne saken med hendelser og mål.

9. minutt: Thomas Ince skaper seg rom ved 16. meteren, og fyrer i vei et skudd mot nærmeste kryss. Keeper får avverget, men det var både et godt skudd og en god redning.

13. mnutt: Adam Pepper vant ballen på midten og starta et veldig godt angrep, som til slutt endte med at Dalla Valle skjøt like over fra 16 meter.

18. minutter: Eccleston med soloraid på venstrekanten, men skjøt i nettveggen fra skrå vinkel.

23. minutt: 1-0 Dalla Valle! Ince vant ballen tredve meter fra mål, og slår til Dalla Valle med ryggen mot mål. Har en forsvarer i ryggen, men klarte å vende han bort og avslutte helt borte i lengste hjørnet. Eneste plassen han kunne satt den. 6-7 meter fra mål, under hardt press. Flott scoring.

33. minutt: 2-0 Eccleston! Eccleston spilte vegg med Ince like utenfor 16. meteren, kom seg fri til å skyte, og plasserte skuddet fint i mål. Liverpool har full kontroll, og det kan bli flere mål her.

40. minutt: Buchtmann spilte frem Dalla Valle, som skjøt knallhardt i stanga fra 17-18 meter.

41. minutt: Eccleston fikk ballen på 16. meterstreken og skjøt knallhardt like over.

44. minutt: Stoke fikk en sjanse helt ut av det blå. En lang ball Blunt forfugte, og han fikk skyte fra straffemerket. God redning/benparade av Oldfield.

Pauserapport: Liverpool spiller bra, og dominerer kampen. Selv om det ikke er de helt enorme sjansene er det farlig og gode tendenser hele veien. Masse fart og raske kontringer, og Pepper og Ince har full kontroll på midten.Man spiller også godt og sikkert defensivt. Liverpool har vært nærmere 3-0 enn Stoke 2-1.

55. minutt: Stoke gjør et bytte. Cohen går ut og Vickers kommer inn.

56. minutt: Wisdom slår en glimrende langpasning, og Amoo kommer til skudd fra hjørnet av 16. meteren.

59. minutt: Liverpool bytter, Claire kommer inn for Buchtmann.

60. minutt: Dalla Valle ordner seg plass inne i feltet, men er hardt presset og skuddforsøket blir for svakt.

69. minutt: Brunt går ut og Alexander kommer inn.

71. minutt: Innbytter Vickers skjøt mot nærmeste kryss fra 7-8 meter, men Oldfield reddet flott og slo til corner.

72. minutt: Dalla Valle spiller gjennom Eccleston med en glimrende hælpasning, og Eccleston kommer alene med keeper, litt skrått, og skuddet går like til side for lengste stolpe.

- En litt skuffende andreomgang, og man hadde trodd de skulle dominere mer. Liverpool har ballen mye, men sliter med å komme seg til de helt store sjansene.

75. minutt: Eccleston har fått seg en smel, og blir erstattet av Cooper.

86. minutt: Dalla Valle med et nytt flott hælspark, og spiller gjennom en medspiller, men avslutningen blir for svak.

91. minutt: 2-1 Vicker, Stoke reduserer. De to innbytterne kombinerte. Alexander spiller frem Vickers, som satte ballen i mål.

Sluttrapport: Det endte 2-1. De røde spiller en bra kamp, og 2-1 gir et feil bilde av kampen. 6-1 ville vært mer riktig. Hjemmelaget var overlegent spillemessig, selv om det ikke var full spiler i andreomgang. Dalla Valle spilte en meget god kamp. Finnen var alltid farlig, og hadde gode avslutninger. I tillegg vartet han pp med flotte tekniske finesser, og var vår utsendtes man of the match. Eccleston var mye involvert i førsteomgang, og var vår nest beste frem til han ble ankelskadet. Liverpool har mange gode offensive spillere. David Amoo spilte en god andreomgang, mens Ince og Pepper gjør en flott kamp sentralt på midtbanen. De bakover hadde egentlig en veldig grei jobb, og de to mulighetene Stoke hadde kom helt ut av det blå, og var tilfeldig fordi Liverpool kjørte så hardt fremover. Oldfield sto en god kamp i buret, selv om han hadde lite å gjøre. Positivt!