U18 tilbake i hverdagen

De fire gjenstående kampene i Premier Academy League skal spilles før finalekampene mot Arsenal. McAuley fornøyd med ungguttene Wisdom, Flanagan, Coady og Clair.

Liverpools juniorlag er kvalifisert for sin tredje finale i FA Youth Cup på fire år. Finalekampene mot Arsenal går av stabelen 22. og 26. mai. Før den tid skal det spilles ferdig i Premier Academy League. Hugh McAuleys mannskap har fire ligakamper igjen. Barnsley og Sunderland venter i bortekamper henholdsvis 2. og 9.mai, før den omberammede hjemmekampen mot Sheffield United spilles tirsdag 12.mai. Ligasesongen avsluttes på fremmed gress i Bolton lørdag 16.mai. Juniorlaget ligger for øyeblikket på en 5.plass, men tre seirer på de fire siste kampene vil sikre dem en 3.plass.

McAuley uttaler til Liverpool Daily Post at han er svært fornøyd med hvordan flere av de yngre spillerne har prestert de seneste ukene. De vil bli sentrale på laget neste sesong.
- Guttespillerne har gjort det bra på U18-nivå. Conor Coady er landslagspiller for England, og spilte for landslaget da de vant Montaigu-turneringen nylig.

- John Flanagan har spilt høyreback, og midtbanespiller Karl Clair gjør det bra. Vi har også Andre Wisdom (bildet), som er 16, og han har spilt fast både på U18 og på laget i juniorcupen. Disse spillerne vil bli involvert i de gjenstående kampene med tanke på neste sesong.

Adam Pepper var til MR-undersøkelse med sin lyskeskade i går. Liverpool venter på resultatene for å se om midtbanespilleren rekker finalen mot Arsenal. Lauri Dalla Valle gjør fremgang etter lårskaden, og bør bli friskmeldt. Nathan Eccleston (virus) og Michael Roberts (akilles) kan være tilbake.