U20-lag til Nederland i helgen

Liverpool skal delta i en U20-turnering i Nederland som starter kommende fredag. Motstandere i gruppespillet er Ajax, PSV, Gremio og Egypt. Liverpool FC nå også på facebook.

Liverpool FC skal delta med et lag i en ungdomsturnering i Terborg i Nederland kommende helg. Turneringen er for spillere som er født i tidsrommet 1.januar 1990 - 31.desember 1991. Hvert lag kan ha opp til tre spillere som er eldre en fastsatt aldersgrense, men ikke mer enn ett år eldre. Ingen lag kan ha med spillere som er yngre enn fastsatt aldersgrense.

Liverpool har altså havnet i gruppe med Ajax, PSV, Gremio og Egypt. I den andre gruppen møtes Feyenoord, De Graafschap, Valencia, Atletico Mineiro og Australia. De to beste i hver gruppe går videre til semifinaler, mens de øvrige lagene møter laget som havnet på samme tabellplassering i den andre gruppen for å spille om plassene fra 5-10.plass.

Kampene spilles over 2x20 minutter, og Liverpool møter Gremio i sin første kamp, fredag 22.mai klokken 16.40. Samme kveld, klokken 20.00, er Ajax motstander. Lørdag 23.mai står Egypt på programmet klokken 10.50, for de røde avslutter gruppespillet mot PSV klokken 15.50. Sluttspillet foregår søndag 24.mai.

Mer informasjon om turneringen og fullstendig kampoppsett finnes på: http://www.terborgtoernooi.nl/voetbaltoernooi/index.php?scheme

LFC på Facebook
Liverpool FC lanserer i dag klubbens offisielle facebook-side, der fans fra hele verden kan se eksklusivt videomateriale, laste opp bilder, vinne premier og mye, mye mer. Mer enn 17 000 supportere har allerede medlemmer av siden, og diskusjonen går livlig.