Uavgjort for Insúa og Huth

Insúa og Huth spilte 90 minutter for henholdsvis Argentina U20 og Paraguay U20 da de spilte i hver sin uavgjorte kamp. Pacheco scoret da Spania U18 gikk til topps på Gran Canaria.

Det ble uavgjort både for Emiliano Insúa og Ronald Huth i nattens kamper i det søramerikanske U20-mesterskapet. Argentina skuffet med 1-1 mot vertsnasjonen Venezuela, mens Paraguay spilte 2-2 mot Uruguay. Begge spillerne var på banen samtlige 90 minutter. Ronald Huth pådro seg gult kort etter en halvtime.

Siste runde i det søramerikanske U20-mesterskapet avvikles natt mandag norsk tid. Argentina møter Colombia, og for Paraguay venter Brasil so har allerede sikret seg gullmedaljene. Paraguay kan med seier snyte Uruguay for sølvet. Argentina ligger sist, men har fortsatt sjansen til å kapre 4.plassen som gir siste billett til sommerens U20-VM i Egypt.

Scoring og turneringsseier for Pacheco
Spania U18 gikk til topps i den 35. utgaven av Torneo Juvenil Copa del Atlántico på Gran Canaria. Spanjolene beseiret Tyskland hele 4-1 i den avgjørende kampen på Estadio Gran Canaria i Las Palmas. Daniel Pacheco scoret kampens andre mål, men ble byttet ut i det 72. minutt.
Sluttstilling: 1. Spania, 2. Kanariøyene, 3. Tyskland. Nord-Irland trukket.