UEFA lover spillefri 15.04

Generalsekretæren i UEFA sier at han ikke kan se for seg at Liverpool skal bli tvunget til å måtte spille på Anfield 15.april. Capello vil ikke avskrive Liverpool i tittelkampen.

- Vi vil finne en løsning
Skotske David Taylor, som er generalsekretær i UEFA, forsterker til Sky Sports News det bl.a. Platini tidligere har uttalt, at man vil gjøre det man kan for at Liverpool ikke blir påkrevd å spille hjemme 15.april. De røde har bedt om ikke å måtte spille på Anfield på 20-års dagen for tragedien på Hillsborough, noe som kan bli tilfellet etter trekningen av kvartfinalene i Champions League i morgen.

- Jeg kan ikke se for meg at vi vil påkreve at Liverpool skal spille på den datoen, sier Taylor. - Hvordan vi eventuelt skal løse det vil vi avgjøre etter trekningen, men vi ønsker å gjøre det som er best for klubbene og for fansen.

Capello mener United ser slitne ut
I en kort kommentar sier den engelske landslagsjefen Fabio Capello at han ikke tror Premier League er avgjort, når ni kamper gjenstår for Liverpool og ti for Liverpool og Chelsea.

- Unted var friskere for en måned siden, mener Capello. - Siden har de imidlertid måtte spille mange kamper på kort tid. Dette er sent i sesongen, og vi må vente litt til for å se hvordan hvert enkelt lag gjør det når sannhetens øyeblikk kommer.