Ungarsk talent

Liverpool har fire ungarske ungdommer på sin lønningsliste, og Rafa Benitez er imponert både over akademiet til MTK og spillerne på Melwood. Fansen likte Glen Johnson best.

Snarvisitt til Ungarn
Liverpool har samarbeidet med MTK Hungaria de siste årene, og unggutter som Krisztian Nemeth, Peter Gulacsi, Andras Simon og Zsolt Poloskei er en del av Liverpools reservelagstropp. Nemeth og Gulacsi er også med førstelaget til Sveits for å få prøve seg under pre-season. Ytterligere fem spillere er på Merseyside for å trene på akademiet til de røde.

Rafael Benitez tok i dag en snarvisitt for å besøke ungdomsakademiet til MTK Hungaria og overvære en treningsøkt med U16-laget.

- Mine kollegaer har gitt rapporter om at folkene her gjør en førsteklasses jobb og jeg har ønsket å se på dette akademiet i lang tid, forteller Rafa til liverpoolfc.tv.

- Det er godt organisert med en utmerket trenerstab - akkurat som jeg forventet.

- Jeg synes begge viste kvalitet og de har også vist hva de kan på trening, sa Liverpools manager om Nemeth og Gulacsi etter kampen mot St. Gallen. - De har talent, de arbeider hardt og jeg er fornøyd med begge.

- De andre ungarerne, Andras Simon og Zsolt Poloskei gjør også en meget bra jobb.

- Jeg tror begge har en virkelig sjanse, hevdet Rafa på spørsmålet om førstelagsmulighetene til Nemeth og Gulacsi.

- Krisztian har stor spilleforståelse og er en meget god målscorer. Han har blitt sterkere men må få enda litt mer erfaring og, selvfølgelig, må han bli bedre siden Premier League er på et så høyt nivå.

- Peter er fortsatt veldig ung, og en keeper som er 24-25 år er ikke en gammel spiller. Han har fortsatt mye tid.

- Det sier seg selv at vi ønsker å beholde begge siden de kan ha en stor fremtid.


Johnson vant avstemning
Leserne på liverpoolfc.tv stemte fram Glen Johnson som Liverpools beste mot St. Gallen. Nyervervelsen fikk 43 prosent av stemmene, foran Yossi Benayoun med 15 og Daniel Pacheco med ni.