Ungt U18 tapte for Sunderland

John Flanagan utlignet med en heading etter corner, da Liverpool U18 til slutt tapte 2-1 mot Sunderland på Wearside i går.

Både Sunderland og Liverpool stilte med unge lag da de røde gjestet Wearside i U18-ligaen i går. Sunderland, som denne sesongen har blitt mestere i sin avdeling, ble for sterke og vant 2-1 på akademiet til nordøst-klubben.

Klubbene hadde på forhånd blitt enige om å stille med U16-lag grunnet at Liverpool er finalister i FA Youth Cup.

Ifølge Sunderlands offisielle nettsted var det hjemmelaget som spilte best i første omgang, der de maktet å holde ballen på bakken under vanskelige spilleforhold med sterk vind. Vertene hadde vært nær ved å score ved flere anledninger før de tok ledelsen ved Jordan Laidler ett minutt før pause.

Hjemmelagets Michael Lamb slo en god pasning ut av forsvar, og vingen Laidler skar inn i banen og skjøt høyt i hjørnet bak Liverpool-keeper Chris Oldfield.

Etter rapportene kom Liverpool mer med i kampen etter pause, og utlignet etter 70 minutter da John Flanagan headet en corner fra venstre i mål.

Fem minutter senere var imidlertid vertene i føringen igjen, etter en dødballsituasjon. James Armstrong sendte i vei et venstrebeinsskudd på et frispark fra 20 meters hold. Keeper Oldfield fikk begge hender på ballen, men fomlet lærkula over linja.

Sunderlands lag: Connor, Marrs, Callaghan (Carlton 58), Armstrong, Lavender, Lamb, Agnew (Cox 58), Harrison, Fletcher, Elliot (Storey 85), Laidler.

Liverpools lag: Oldfield; Flanagan, McGiveron, Roberts-Nurse, Mukendi (Rafferty 45); King, Wisdom, Whittle; Dawson, Chinthengan (Morgan 30), Walsh. Ubenyttede reserver: Duyan, Hatch.