United fjernet Rooney-kommentar

Manchester United har gått til det usedvanlige skritt å sensurere et intervju med en av sine egne spillere. Wayne Rooney uttalte til MUTV at han hater Liverpool. Nå er kommentaren fjernet.

Manchester United har gått til det skritt å fjerne en kommentar fra Wayne Rooney, om at han hater Liverpool, fra sin offisielle nettside, dagen før oppgjøret mellom de to erkerivalene.

Tabloidavisen Mirror skriver at ledelsen i United følte at kommentarene kunne piske opp stemningen unødig foran morgendagens toppoppgjør.

- Vi følte den beste løsningen var å fjerne disse kommentarene foran denne kampen, da slike ting kan bli misforstått og forårsake unødige problemer, sier en talsmann for Old Trafford-klubben til Mirror.

- Jeg er oppgiret foran kampen, ettersom jeg vokste opp som Everton-fan. Jeg har alltid hatet Liverpool, og det har ikke forandret seg, var Rooney sitert på Uniteds offisielle nettside i går etter et intervju med MUTV.

- Klarer vi å slå Liverpool vil det nesten helt sikkert bety at de er ute av tittelkampen, noe som vil være flott for alle på Old Trafford, og spesielt for meg. Ingen andre oppgjør kommer noen gang til å måle seg med kampene mellom United og Liverpool. For meg er dette den største kampen i sesongen. Dette er alltid prestisjefylte kamper, og spesielt på denne tiden av året, når så mye står på spill, fortsatte Rooney.

- Liverpool har utfordret oss denne sesongen, og det vil være fint om vi kan få slutt på den trusselen. Kamper mot Liverpool er alltid nervøse. Jeg er sikker på at det blir et oppjaget tempo og mange dueller. Det blir vanskelig for begge lag.