United-spillere imponert over Torres

Både Andy Cole og spillere i Manchester United er imponert over Torres. De virker misunnelige på at spissen havnet i Liverpool. Badeball auksjonert bort. Kan havne på museum.

Den tidligere Manchester United-spilleren Andy Cole uttaler at både han og nåværende United-spillere er mektig imponert over hva Fernando Torres har utrettet for Liverpool etter overgangen fra Atlético Madrid i 2007.

- Det var feil å ikke signere Torres. Jeg har snakket med flere av dagens United-spillere om ham, og de sier det samme: "En topp, topp spiller".

- Torres sjokkerte meg da han kom fra Atlético fordi han fant seg så raskt til rette. Premier League er helt forskjellig fra Primera Liga, men det kunne man ikke ane ut i fra å se på Torres.

- Han minner meg om den store Liverpool-målscoreren Ian Rush. Han ser ut til kunne være på og av i kampene, men han er hele tiden en trussel. Av og til kan Torres virke nesten uinteressert, men så slår han til, akkurat slik, og han setter fart med ballen i et fantastisk tempo.


Badeball auksjonert bort
Den berømte badeballen som scoret kampens eneste mål da Sunderland beseiret Liverpool på Stadium of light har brakt inn mer enn £400 til veldedighet.

Darren Bents skudd traff en badeball som lå innenfor Livepools femmeter og utmanøvrerte Pepe Reina. Etterpå ga vakter på stadion ballen til Callum Bate (4) som satt på raden bak målet. Guttens far, Wayne (41), fra Thirsk i North Yorkshire har i ettertid auksjonert bort ballen på eBay og fått inn £411,77 til Alder Hey Children's Hospital i Liverpool.

Nå vil National Football Museum i Preston ha ballen. Der er det planlagt at den skal ved siden av en annen svært berømt ball, nemlig matchballen fra VM-finalen i 1966.

- Dette er et av de mest underholdende og kontroversielle objektene i vår tid, sier Sally Hawley ved museet.