Usikkert med Gerrard

Steven Gerrard vil ha en røntgensjekk i løpet av torsdagen etter å ha gått av banen mot Everton med en skadet hamstring. Benitez mente at utvisningen var avgjørende for kampen.

Liverpools supportere holder pusten og håper at skaden til Steven Gerrard ikke er av det alvorlige slaget, etter at kapteinen tuslet av banen etter et kvarter i cupoppgjøret på Goodison. Fernando Torres virket heller ikke komfortabel etter å ha fått flere smeller, men årsaken til at han ble byttet ut var at han var sliten. Rafael Benitez mente at utvisningen av Lucas snudde en kamp hvor Liverpool måtte spille 45 minutter med en mann mindre, og at man var uheldig som til slutt ble slått ut av en scoring hvor ballen forandret retning.

- Jeg vet ikke hvor lenge Steven blir ute, sa Rafa til liverpoolfc.tv rett etter å ha blitt slått ut av FA-Cupen.

- Han var skadet og ba om å bli byttet ut. Han vil ta røntgen i morgen og vi må bare vente og se.

- Jeg er virkelig skuffet over å ha blitt slått ut av FA-Cupen. Å spille så lenge med ti spillere og så slippe inn et mål helt mot slutten fra et skudd som forandrer retning, da må vi være skuffet.

- Kampen snudde med utvisningen, men jeg vil foretrekke å ikke si noe om det. Det å meste spillere er en del av spillet, men når du spiller med 10 spillere og de arbeider så hardt som de gjorde i kveld da har du uflaks.

- Vi må nå konsentrere oss om Premier League og Champions League, slik at det fortsatt er mye å spille om.

- Fernando Torres var virkelig sliten og det er derfor jeg tok ham av banen. Han behøver å spille kamper og fortsette å trene, siden hans kampform ikke er den beste. Det vil imidlertid komme.

Lucas er nå uaktuell til lørdagens kamp mot Portsmouth etter sitt røde kort.