Usikre på Aquilanis helsetilstand

Ifølge Liverpool Echo har LFC tro på at de kan hente Alberto Aquilani, men må først bli overbevist om at spillerens helsetilstand er god nok. £30M+ for Alonso. Ikke interessert i Poulsen.

Alberto Aquilanis håp om å fylle tomrommet etter Xabi Alonso avhenger av om Roma-spilleren klarer å bestå en meget grundig medisinsk test, skriver Tony Barrett i Liverpool Echo.

Liverpool har tro på at de kan komme frem til en avtale om å hente den italienske landslagsspilleren. Anfield-klubben vil nå trappe opp innsatsen for å sikre seg hans underskrift nå som Alonsos overgang til Real Madrid nærmest er sluttført.

Aquilanis form, eller snarere mangel på det, kan vise seg å bli helt avgjørende. 25-åringen er for tiden på vei tilbake fra skade etter å ha gjennomført en operasjon i høyre ankel i mai.

Ifølge Barrett er Benítez en stor beundrer av Aquilanis tekniske egenskaper. Før Liverpools manager bestemmer seg for å hente spilleren, må han være overbevist om at den sentrale midtbanespilleren har kommet seg nok til å håndtere spill i Premier League.

Sist gang Aquilani spilte for Roma var 11.mars. Da røk Serie A-klubben ut av Champions League for Arsenal. Spilleren fikk kun 14 ligakamper forrige sesong, og på Anfield er man bekymret for spillerens skadeproblemer.

Liverpool Echo tror at Rafael Benítez kommer til å bruke £16M på Aquilani dersom spillerens helsetilstand er tilfredstillende.

£30M for Alonso
Real Madrid og Liverpool har blitt enige om ikke å offentliggjøre overgangssummen for Alonso. Liverpool Echo oppgir at Real Madrid må ut med £30M for Alonso. La Liga-klubben betaler ytterligere avdrag basert på prestasjoner i de to første årene av spillerens kontraktstid.

Ingen kontakt med Juventus
Som vi rapporterte i går kveld avviser også Liverpool Echo at den danske landslagsspilleren Christian Poulsen er i Liverpools søkelys. Det har ikke vært kontakt med spillerens klubb Juventus.