Usikre på skader

Rafael Benitez er usikker på hvor alvorlig skadene til Nabil El Zhar og Martin Skrtel er etter 1-1 mot Thailand. Rafa misfornøyd med at spillerne ikke greide å holde på ledelsen.

Martin Skrtel måtte gå ut etter 54 minutter med en hamstring-skade, mens Nabil El Zhar led samme skjebne med en skade i kneet to minutter etter.

Klubbens medisinske støtteapparat er i ful gang med behandling av Martin og Nabil. Rafa var mest opptatt av skadene til slovaken og marokkaneren i regnværet i Bangkok.

- Været var ikke det beste her i dag og det verste var at Skrtel og El Zhar måtte gå ut med skader. Hele ideen med dette og andre kamper i denne perioden av sesongen er å komme i bedre form. Å miste to spillere på denne måten er dårlige nyheter, sier Benitez.

Ryan Babel ga Liverpool ledelsen tidlig i første omgang, mens hjemmelaget utliknet et stykke ut i andre omgang. Den største jubelen kom etter 80 minutter da Fernando Torres kom på banen for Daniel Pacheco.

- Fansen var virkelig bra og støttet laget, likte kampen og sto bak spillerne gjennom hele kampen, sa Rafa.

Xabi Alonso og Yossi Benayoun sto over kampen mot Thailand. Begge var ute på grunn av ankelskader. Da journalister spurte spesielt om Xabis skade og antydet at han sto over kun på grunn av Real Madrids beiling til Anfield-klubben.

- Dette er ikke riktig. Xabi var ankelskadet og sto over på grunn av dette.

Jamie Carragher spilte første omgang. Han lover alle røde supportere at spillerne skal være klare når sesongen starter 16. august.

- Vi er skuffet over at vi gir ledelsen fra oss, fordi vi ønsker å vinne alle kampene vi spiller. De tre-fire første kampene i pre season handler om å komme i form og få kampformen inne. Så får vi finne et høyere og høyere nivå for hver treningskamp vi spiller. Nå for tiden ser man to ulike lag i hver omgang, da det gjelder å gi alle matchtrening, sier Carragher.

Jamie roste oppslutningen om klubben i Asia.

- Jeg har vært her noen ganger og det er alltid sånn som nå. Støtten er enorm. De er fanatiske overfor Premier League her, og da spesielt Liverpool. Vi skal være stolte over hvor store vår klubb er her. Det er derfor vi kommer, sier Carra.