Utelukker ikke en retur til Barnsley

Adam Hammill vet at flere klubber er interesert i ham, men håper å få sjansen med Liverpool. Han vil ta en prat med Benítez når han returnerer for sesongforberedelser 6.juli.

Adam Hammill håper å få sjansen av Rafael Benítez, men utelukker ikke en retur til Barnsley kommende sesong. 21-åringen spilte 14 kamper for Simon Davies' mannskap i 2008/09, og scoret også et meget viktig mål i ligavslutningen mot Plymouth slik at The Tykes unngikk nedrykk. Kantspilleren har nå returnert til Anfield, men må vente minst til juli for å se hvilke planer Benítez har for ham.
- Jeg har hørt mange rykter om at det er ganske mange klubber som er interessert i meg, noe som er smigrende, men jeg har aldri vært interessert i de historiene, forteller Hammill til Sheffield-avisen The Star.

- Alt jeg vet er at jeg har blitt fortalt å returnere til trening med Liverpool 6.juli. Forhåpentligvis vil jeg få en sjanse til å prate med manageren og diskutere min fremtid.

- Jeg har virkelig trives i Barnsley. Det er muligens en av de beste låneoppholdene jeg har hatt. Jeg ville virkelig vurdert å reise tilbake dit.

- Alle spillerne var greie mot meg, og jeg følte at jeg fant meg til rette i klubben. Jeg ga alltid 110 prosent, og jeg er glad for at klubben klarte seg.

- Det betydde også mye at jeg scoret på sesongens siste dag. Det var et viktig mål.

- Jeg ville ha likt å ha scoret flere, det er noe jeg må jobbe mer med. Alt i alt var det en flott erfaring for meg.

Hammill nettet kun det ene målet for Barnsley. Han har tidligere hatt suksessfulle låneopphold i Blackpool, Southampton og Dunfermline (bildet). 21-åringen ønsker nå å få muligheten i Premier League.
- Jeg har alltid sagt at jeg ønsker å være en Liverpool-spiller. Det har vært en drøm siden jeg var liten.

- Fordi det er en så stor klubb, kommer det alltid til å være vanskelig å ta seg inn på førstelaget. Jeg får se hva som skjer.

- Det er virkelig hyggelig å høre at Simon (Barnsley-manager Davies) har gitt meg berøm for hvordan jeg har spilt. Jeg kom godt overens med ham, avslutter Hammill som er i gang med å forberede seg til ferie i Spania.