Utlånstrio scoret

Voronin, Lindfield og Flynn kom alle på scoringslista. Ros til Gulacsi. Leto tilbake etter skade. Brouwer og Antwi skuffet. Hobbs suspendert. Landslagsoppdrag for Hansen.

Andriy VoroninAndriy Voronin ga Hertha Berlin ledelsen 1-0 etter 28 minutter mot Borussia Moenchengladbach. Det tyske hovedstadslaget tok hjem en 2-1-seier, og topper Bundesliga-tabellen i det minste til HSV møter Wolfsburg i morgen. Voronin var på banen samtlige minutter.

Paul Anderson spilte hele kampen for Nottingham Forest i 1-0-seieren borte mot Reading.

Adam Hammill ble byttet ut i det 82.minutt da Barnsley vant 2-1 på eget gress mot QPR. Alle scoringene kom før pause. Hammill hadde en god mulighet til å øke ledelsen etter sidebyttet.

Leicester sikret uavgjort 2-2 med en utligning på overtid i toppoppgjøret mot MK Dons i League One. David Peter GulacsiMartin sto over grunnet skade, mens Jack Hobbs var suspendert etter utvisningen forrige helg.

Hereford tok en viktig 2-1-seier mot Leyton Orient i kampen for å unngå nedrykk. Peter Gulacsi voktet målet for "The Bulls". Keeperen pådro seg også gult kort. Godwin Antwi fikk det ikke til å stemme, og manager Graham tok derfor ghaneseren av i pausen. Manageren roste Gulacsi etter kampslutt: - Han har gode reflekser. På trening viser han flotte refleskredninger, og han er god til å stoppe skudd for å være en så stor gutt. Han var god for oss i dag.

Craig LindfieldCraig Lindfield scoret kampens siste mål da Accrington Stanley tapte 1-3 i bortekampen mot Aldershot. Spissen nettet etter 62 minutter, og ble også notert i dommerens bok i løpet av oppgjøret.

Ryan Flynn sendte Wrexham foran allerede etter seks minutter. Scoringen ble satt inn fra fem meter etter nydelig oppbygd angrep av hjemmelaget. "The Dragons" kjemper om en playoff-plass i Blue Square Premier. Derfor var det en strek i regninga at Salisbury utlignet med 17 minutter igjen på kampuret.

Jordy Brouwer spilte en svak kamp for RKC Waalwijk mot SC Cambuur i nest øverste divisjon i Nederland, melder rkcwalwijk.nl. Spissen ble byttet ut allerede fem minutter før pause. Toppoppgjøret endte til slutt 1-1.
Ryan Flynn
Sebastian Leto var tilbake etter to kampers fravær, og spilte samtlige minutter i UEFA-cuptapet mot St. Etienne på torsdag. I morgen venter lokaloppgjør mot Panathinaikos.

Miki Roques FC Cartagena møter bunnlaget UD Pajara Playas de Jandia fra Fuerteventura borte i spansk Segunda B i morgen. Cartagena ligger på 2.plass i avdelingen. Forrige helg spilte Miki Roque hele 1-1-kampen mot Navalcarnero.

Bulgarske Nikolay Mihaylov har kun fått to opptredener for førstelaget til FC Twente.

Landslagsoppdrag for Hansen
Martin Hansen er tatt ut i Danmarks U19-tropp til to privatlandskamper mot Serbia U19. Kampene spilles i Serbia 3. og 5.mars.