Uttatt til privatkamp før jul

Mascherano er tatt ut i Argentinas tropp til en treningskamp mot Katalonia 22.desember. LFC må ta en avgjørelse om spilleren skal frigis til oppgjøret. Alan Kennedy stiller til boksignering.

Argentinas landslagssjef Diego Maradona har tatt ut Javier Mascherano til en privatkamp mot Katalonia på Camp Nou 22.desember. Kampen spilles ikke på en internasjonal dato, noe som betyr at klubbene ikke er pliktige til å frigi spillere.

Liverpool må ta en avgjørelse på om de vil tillate midtbanespilleren å delta i et oppgjør som kommer mellom viktige Premier League-kamper mot Portsmouth (19.desember) og Wolverhampton (26.desember).

Mascherano er den eneste spilleren med tilholdsted i England som er innkalt. Lagkamerat Emiliano Insúa, Manchester Citys Carlos Tevez og Pablo Zabaleta, pluss Newcastles Jonas Gutierrez og Fabricio Coloccini er alle utelatt fra gruppen. Alle de andre i troppen spiller i klubber som har begynt på vinterpause.

Alan Kennedy stiller til boksignering
Alan Kennedy stiller opp sammen med forfatterne av "Secret Diary of Liverpool Scout", Simon Hughes, og "When Football was Football", Peter Hooton, til boksignering i Waterstone's i Liverpool One fra klokken 14.00 lokal tid i morgen.