Van Nistelrooy linkes igjen

Den spanske storavisen Marca holder Liverpool som favoritt til å sikre seg Ruud van Nistelrooy i januar. Klubber i The Championship vil låne Nathan Eccleston.

Ønsker låneavtale
Avisen Marca, som alltid har hatt gode kontakter i Real Madrid, gjentar i dag det engelske aviser har spekulert i, nemlig at Liverpool jobber med å hente inn Ruud van Nistelrooy i januar. Arsenal og Blackburn skal også være interessert, sammen med Real Zaragoza i La Liga, men det brukes mest spalteplass på at Liverpool og Rafael Benitez arbeider med å få 33-åringen til Anfield.

Van Nistelrooy skal søke seg vekk fra Real i håp om mer spilletid og muligheter for å spille seg inn i VM-troppen til Nederland. Det største problemet vil trolig være angående en kontrakt, da Liverpool skal ønske et lån ut sesongen mens Real helst vil selge en spiller som har havnet langt bak i spisskøen på Bernabeu.


Eccleston lånes ut?
Ifølge Sky Sports er Blackpool og Nottingham Forest interessert i låne Nathan Eccleston i januar, og Rafael Benitez skal ikke være uvillig til å la spilleren få mer erfaring med førstelagsfotball.

Eccleston fyller 19 år rett før nyttår og har debutert på Liverpools førstelag denne sesongen. Ifølge Sky har spilleren vært ute av kontrakt siden sommeren, men dette stemmer ikke siden angriperen bekreftet overfor liverpool.no i vår at han har en avtale som løper til 2012 på Anfield.