Van Nistelrooy ønsker seg til LFC

Nok en gang skriver spanske medier at Ruud van Nistelrooy kan være på vei til Liverpool på lån i januar. Ryan Babel og Andriy Voronin blir forsøkt solgt?

Liverpool Daily Post regner det ikke som usannsynlig at Ruud van Nistelrooy kan komme inn Shankly Gates samtidig som Ryan Babel og Andriy Voronin går ut porten. Lokalavisen skriver nemlig at duoen Babel og Voronin kan bli solgt etter nyttår, i et forsøk på å hente inn penger som kan brukes til å styrke stallen. Voronin har ikke vært i en kamptropp siden han startet 1-1 kampen mot Lyon for tre uker siden.

Van Nistelrooy skal være giret på en kontroversiell overgang til Liverpool fra Real Madrid på nyåret. Spissen har vært skadet og har fått lite spilletid i Real Madrid. Nå håper han å få gå på lån til en annen klubb i et forsøk på å spille seg inn i den hollandske VM-troppen.

Tabloidavisen Mirror hevdet i går kveld at Arsenal også hadde følere ute etter van Nistelrooy, men skrev at den tidligere Manchester United-spilleren foretrakk en retur til det nordvestlige England og spill for United-rival Liverpool.

Ifølge Liverpool Daily Post skal van Nistelrooy ha antydet overfor sine rådgivere at han ønsker seg til Anfield for å være back-up for Fernando Torres. Han tror det vil gi ham mer spilletid enn han får i Real Madrid, hvor sommerkjøpene av Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Kaka har skjøvet ham ut i kulden. Van Nistelrooy står også bak Gonzalo Higuain og Raul i spisskøen på Santiago Bernabeu.