Varmt gjensyn med Gary Macca

Gary McAllister ser fram til kveldens veldedighetskamp på Anfield av flere forskjellige årsaker. Robbie Fowler og Paul Gascoigne ”skadet”.

Trolig en av dem som Liverpools publikum ser mest fram til å ta et gjensyn med, og som har størst grunn til å være der, er Gary McAllister.

Skotten hadde et kort, men begivenhetsrikt opphold på Anfield under slutten av sin karriere. Den populære midtbanespilleren mistet også sin kone p.g.a. brystkreft i 2006. Til Liverpool Echo lister Gary Macca opp en rekke årsaker til at han ser fram til igjen å treffe gamle kjente på Merseyside.

+ Gi sin respekt til de 96 fans som mistet sine liv på Hillsborough for 20 år siden og deres familier.

+ Å spille sammen med sine egne helter i form av Kenny Dalglish og Alan Hansen.

+ Muligheten til igjen møte kjente motspillere som Steve McManaman og Jamie Redknapp.

Det at familien Dalglish har gjort en stor innsats for kreftsaken er naturlig nok også noe som er hans hjerte nær, hvis inntekter fra denne kampen også vil gå til.

- Siden pengene som kommer inn går til Marina Dalglish' veldedighet for brystkreft, var det ikke nei i min munn da Kenny ringte, forteller Gary.

- Det arbeidet som Kenny og Marina har gjort er vært absolutt fantastisk og jeg vet at de nå arbeider mot en ny avdeling for røntgenbehandling i Liverpool, noe som vanskelig kan overvurderes. Alt som kan gjøre livet lettere for de som lider av denne forferdelige sykdommen, og deres familier, det kan da bare være av det gode?

- Kenny var en spesiell spiller som nyter respekt hos alle innen fotballen. I de siste årene har jeg lært ham mer å kjenne på et personlig nivå og jeg har alltid blitt imponert over hvor ydmyk han er.

- Jeg kan nesten ikke tro at det nå er sju år siden jeg sist spilte på Anfield, mot Ipswich. Måten fansen behandlet meg på den dagen var virkelig noe spesielt, men så var jeg også så heldig at jeg alltid hadde et særegent forhold til dem. Jeg setter virkelig pris på igjen å kunne snøre på meg støvlene og spille foran dem en gang til. Når du ser navnene til noen av de spillerne som involvert blir det bare ekstra spesielt.

Inngangspris på Anfield vil være £15 for voksne og £5 for de under 17 år. Robbie Fowler og Paul Gascoigne har måtte melde forfall på grunn av skader. Robbie er tilbake på Merseyside fra Australia, hvor han nå spiller, men sliter med smerter bak i leggen. Gascoigne skal etter sigende ha brukket et ben i foten.