Varsler endringer til cupkampen

Rafael Benítez varsler endringer i startoppstillingen til FA-cupkampen på søndag. Liverpool har tre viktige kamper på en uke. Evertons langballer skapte problemer for de røde.

Liverpool møter Everton, Wigan og Chelsea i løpet av en uke. Rafael Bnítez varsler allerede nå at det blir forandringer i startoppstillingen til FA-cupkampen mot "The Toffees"på søndag. Alvaro Arbeloa, Javier Mascherano og Daniel Agger kan være tilbake i startelleveren.

- Det kan være vi må bruke forksjkjellige spillere i cupkampen på søndag fordi etterpå har vi to viktige kamper borte mot Wigan og så hjemme mot Chelsea den påfølgende uken.

- Vi har spillere som kommer tilbake fra skade. Det er viktig at de får muligheten til å spille kamper som cupoppgjøret.

- Men vi forventer at Everton spiller på tilsvarende måte. De gjør det bra, og de har vært suksessfulle her.

- Men vi har spillere som Martin Skrtel, Fernando Torres og Alvaro Arbeloa tilbake fra skade, og de er alle mye nærmere sitt beste nå.

Benítez forklarer at det var vanskelig å få fart på angrepsspillet mot slutten av andre omgang. Everton begynte å spille langballer, og de røde hadde flere slitne spillere.
-Everton spilte bra. Da vi hadde scoret, ble de mer direkte med baller opp til sine angripere, og vi måtte forsvare oss på slike situasjoner.

- Vi forsvarte oss dypt til tider, men du kan bare forsvare deg mot langballer ved å bli dypere. Du prøver å flytte ut, men hvis de spiller en langball, så du ender opp med å falle tilbake igjen.

- Det betyr at vi ble liggende dypere, og det ble vanskeligere å komme ut da vi hadde slitne spillere (Torres).

- Det positive er at vi fortsatt kjemper om å vinne tre turneringer.

- Torres hadde en stor sjanse da han var gjennom i første omgang, og du må ta vare på slike sjanser. Alt endrer seg da. Hvis du ikke tar vare på en klar sjanse, blir kampen veldig jevn.