Venter på Alonso?

Liverpool og Rafael Benitez forventes ikke å fire nevneverdig på sine krav til Real Madrid angående salg av Xabi Alonso, så lenge spilleren selv ikke offisielt sier han vil vekk.

Hvis en skal tro avisene har Liverpool forlangt £40M for Xabi Alonso, men forventes å kunne selge hvis en mottar et bud på £35M. Det er imidlertid langt unna de £25M som kjøpekåte Real Madrid har sett for seg som pris.

Klubbdirektør Jorge Valdano, som for øvrig lenge har hatt et kjølig forhold til en av klubbens tidligere arbeidstakere Rafael Benitez, har gått ut og sagt at Liverpools forlangende er for høyt og at man nå vurderer andre alternativer.

Opplaget et taktisk utspill, men Tony Barrett i Liverpool Echo tror ikke dette vil bidra til at Rafa og Liverpool senker sine krav. Spilleren har tre år igjen av sin kontrakt og har aldri uttalt offentlig at han ønsker å forlate Anfield. Kanskje er det hva Real nå håper, at Alonso skal uttrykke ønske om å flytte til den spanske hovedstaden. I så fall vil Liverpool forlange en skriftlig transfersøknad.

Hvis så ikke skjer, og Real ikke er interessert å matche Liverpools pris for Xabi Alonso, forventes spilleren å bli i den røde delen av Merseyside enda en sesong.