Venter på Pennant-bud

Både spiller og klubb venter på et godt tilbud. Jobbes med transfermål, men muligens ikke spillerkjøp i januar. Benítez tror Stoke spiller mer offensivt på hjemmebane.

The Times skrev sent i går kveld at Liverpool vurderer å gi Jermaine Pennant en ny ettårskontrakt. Rafael Benítez kunne på dagens pressekonferanse meddele at en ny avtale for kantspilleren trolig vil bli svært vanskelig. Det ser ut som 25-åringen er på vei bort.
- Jeg har hatt en samtale med Jermaine. Han venter på et godt tilbud, og vi venter på et godt tilbud, sa Rafael Benítez på dagens pressekonferanse.

Manageren kunne bekrefte at det jobbes med mulige spillerkjøp, men usikkert om det kommer spillerforsterkninger i januar.
- Vi snakker ikke om noen spillere. Vi har noen transfermål, og vi jobber med det. Vi ønsker ikke å snakke om noen fordi vi kanskje ikke kommer til å foreta oss noe.

Liverpool møter Stoke på Britannia Stadium i morgen klokken 18.30 skandinavisk tid. Lagene spilte målløst på Anfield i høst.
- Det var en vanskelig kamp. Vi scoret et tidlig mål, men det ble annullert. Vi hadde mye ballinnehav etter det, og vi kontrollerte kampen. Vi hadde mange sjanser, men vi klarte ikke å score. De fortjener honnør fordi de kjempet hardt. Det var positivt for dem. Det er et dårlig øyeblikk for oss.

- Jeg synes de har et sterkt lag, veldig fysiske, og jeg er sikker på at de kommer til å spille mer offensivt på hjemmebane.

Rafa vil ikke være med på at "pottemakerne" ikke spiller like bra som i begynnelsen av sesongen.
- Nei, jeg synes de gjør det veldig bra. De har en veldig god lagånd. De jobber veldig hardt.