Vignal angrer på Anfield-exit

Birmingham-forsvarer Gregory Vignal angrer på at han forlot Liverpool. Mandag kveld er han tilbake på gamle tomter, men får neppe spilletid mot sin tidligere arbeidsgiver.

Franskmannen Vignal kom til Liverpool fra Montpellier for £500 000 i 2000, men klarte aldri å utfordre John Arne Riise i kampen om en fast venstrebackplass på Anfield. Totalt spilte han kun 20 kamper for Liverpool, og ble stadig sendt på utlån til andre klubber. Han spilte blant annet under nåværende Birmingham-manager Alex McLeish i Rangers. I 2005 gikk han vederlagsfritt fra Liverpool til Portsmouth.

28-åringen har slitt med hamstringproblemer denne sesongen, og har spilt kun tre kamper for Birmingham. Men nå er han tilgjengelig for spill igjen. Foran mandagens kamp uttaler han til Press Association at han nå i ettertid angrer på at han ikke ble lenger i Liverpool.

- Jeg skulle ha blitt lenger i Liverpool, og vært mer tålmodig, men når du er ung skjønner du ofte ikke slike ting, siteres han.

- Jeg spilte kun noen få kamper for Liverpool, og som ung ønsker du å spille i hver eneste kamp. Jeg skulle ha fortalt meg selv at jeg burde vært mer tålmodig, og hatt troen på at min tid ville komme. Når du blir eldre skjønner du hvilken enorm klubb Liverpool er. Om jeg angrer på at jeg forlot Anfield? Ja, jeg skulle aldri ha dratt derfra.

- Etter at Rafael Benitez kom til klubben ble jeg utlånt til Rangers. Det var når jeg begynte å spille for dem, at jeg innså hvor enormt stor klubb Liverpool er.

Vignal er i Birmingham på et sesonglangt lån fra franske Lens.