Vil du gi din støtte til oss?

Fra og med 1. mars startet en ordning der alle som har spillkort fra Norsk Tipping kan knytte til seg en utvalgt forening til å motta den såkalte grasrotandelen. Dette har hittil gitt nesten kr 30.000 til Hillsborough.

Liverpools Supporterklubb er nå registrert i Frivillighetsregisteret og vi ønsker selvsagt at flest mulig registrerer oss som mottaker av grasrotpengene fra ditt spillekort. Se nederst hvordan du gjør dette.

Pengene som kommer inn til oss frem før 1. mai kommer til å bli overført støtteforeningene for Hillsborough. Pengene som kommer inn etter den tid vil bli øremerket andre gode formål slik som konkret støtte til andre organisasjoner, enkeltpersoner eller generelle tiltak ut mot medlemmene våre. Dette er både en enkel og fin måte å støtte en god sak på - samtidig som å sikre at pengene vil komme inn jevnt år etter år.

Styret håper derfor flest mulig blir med å velge Liverpool Supporterklubb som mottaker av Grarotandelen. Det eneste du trenger å gjøre er å ta med vår organisasjonsnummer (975332764) neste gang du skal tippe. Du kan også melde deg på via SMS (se under).

Oppdatert 23.3:
Utrolig bra tilbakemeldinger så langt. Per dags dato har 355 spillere registrert seg. Dette har gitt kr 29893,- til Hillsborough på bare på noen få døgn! Takk til alle som har støttet opp så langt!

Info fra Norsk Tipping:
Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrot-andelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver.

Dette trenger du å gjøre
Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på norsk-tipping.no. Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede fra dag, og du gjør det på én av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Ta med deg ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer. Det eneste du trenger å gjøre er å oppgi vår organisasjonsnummer som er: 975332764.

2. SMS: Send følgende melding GRASROTANDELEN 975332764 til 2020 (tjenesten er gratis).

3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no å foreta tilknytningen der.

4. Print ut eget ark med ferdig strekkorde som bare leveres kommisjonæren. Klikk her.