Vil etterfølge Carra

Martin Kelly håper at han i morgen kveld vil score mål for England i VM for U20 landslag, den siste var Jamie Carragher for 12 år siden. Storseier eneste sjanse for engelskmennene.

England har 0-5 på to kamper i Egypt, og ligger i bunnen av gruppe D i VM for U20. I siste gruppespillkamp fredag kveld møter engelskmennene Uzbekistan og kun seier er godt nok dersom man skal greie en av de fire 3.plassene i gruppespillet som gir avansement til 1/16 finalene. Slik det ser ut nå kreves det også store sifre da man må rette opp sin dårlige målforskjell.

Martin Kelly har vært en av Englands bedre spillere i et skuffende mesterskap. Stopperen på 190 cm har ikke minst ruvet på dødballer for og imot, og vært nærmest å score for landet med tre løver på brystet. Det er faktisk en god kjenning som var den siste som nettet for England i VM for U20, nemlig Jamie Carragher så langt tilbake som i 1997.

- Jeg har vært nærme, men ikke nærme nok, forteller Kelly i et intervju med fifa.com.

- Vi har en kamp igjen og det betyr en sjanse til for meg å kunne score. Jeg har tro på meg selv på dødballer. Hvis jeg greier å angripe ballen, er jeg stor nok til å kunne sette en inn og vi har spillere som kan slå gode dødballer. Det er den siste kampen i turneringen for oss, slik at vi ønsker å avslutte med en seier å legge de to tapene bak oss. Vi ønsker definitivt ikke å reise hjem uten seier, sier 19-åringen som er født i Liverpool men vokste opp i Bolton, og som virker å ha gitt opp de små sjansene som er for avansement.

- Jamie har vært glimrende meg meg, men det er slik han er med alle de unge guttene for å være ærlig, sier Martin om Jamie Carragher. - Måten han trener på er fantastisk og han gir meg alltid råd. Det er alltid stort å se på ham.

- Jeg ser fram til å komme tilbake å trene med Liverpool igjen. Jeg hadde en flott tid på lån i Huddersfield forrige sesong og jeg lærte mye. Det har definitivt gjort meg tøffere som spiller og hjulpet meg i utviklingen. Det er bare stort å kunne spille hver lørdag ettermiddag foran fulle hus og lidenskapelige fans.