Vil ha forventningspress

Seier eller tap mot Chelsea vil gi svært forskjellige sinnsstemninger blant helrøde før internasjonalt opphold. Rafael Benitez ønsker helst å takle de forventningene en seier vil gi.

Liverpool stoppet den rekordlange hjemmestatistikken uten tap for Chelsea forrige sesong, og folk begynte så smått å prate om at de røde var en tittelutfordrer. Tre poeng på Stamford Bridge i morgen og elevene til Rafael Benitez vil igjen bli nevnt som en favoritt til gullet. Blir det tap, vil det være de som vil hevde at allerede tre nederlag så langt ikke er godt nok.

- Det vil bli interessant fordi dersom vi vinner, da vil alle si at Liverpool kan vinne slik de gjorde etter at vi tok tre poeng der forrige sesong, forklarer Rafa til Liverpool Echo.

- Hvis du taper, da vil de si at vi ikke har noen sjanse. Vi må være rolige, vi må være avslappet og vi må hele tiden bruke de samme ideene. Vi er nødt til bare å holde det gående.

- Det er bare enda et resultat som vi må håndtere; hvis det er positivt må vi dempe forventningene, hvis det er negativt må vi prøve å løfte hodene til alle sammen.

- Når du vinner slike type kamper mot topplagene, da er det vanskeligere å holde folk på bakken og du vil høre de si "tittelen, tittelen".

- Det vanskeligste som finnes er å takle forventninger og en seier borte mot Chelsea vil bli vrien å håndtere, men jeg foretrekker slike problemer. Jeg ønsker ikke det andre problemet som kommer av et tap.

- Chelsea er et topplag og det vet vi, men vi vil ha den rette innstillingen.