Vil ha spillerkjøpene ordnet før pre-season

Benítez ønsker å få unna sommerens kjøp før spillerne returnerer til preseason-trening. Barry skal fortsatt være Benítez' hovedmål. Sjansen for et Real Madrid-bud på Alonso har økt.

Rafael Benítez er interessert i å få sommerhandelen ferdig så tidlig som mulig. Liverpool Echo forventer at det blir en hektisk sommer på Anfield. Benítez må supplere det eksisterende overgangsbudsjettet med spillersalg, og er klar for å komme i gang med å gjøre endringer i spillerstallen.

- Klart vi ønsker å signere spillere, men vi vet at det blir vanskelig å finne spillere som er bedre enn det vi allerede har, sier Benítez til Liverpool Echo.

- Det er ikke lett å finne den type spiller i det nåværendes markedet. Hvis vi klarer det, vil de kanskje være for dyre eller ikke tilgjengelige.

- Men vi må signere de rette spillere og ta de korrekte avgjørelsene i løpet av sommeren.

- Vi har noen transfermål, men akkurat nå er det for tidlig fordi noen klubber ennå ikke vet hva fremtiden vil bringe for dem, men vi vil vente og se.

- Men vår plan er å ha signert spillere før pre-season begynner. Det ville vært perfekt.

- Det betyr at vi kan begynne å arbeide med dem og trene dem med de ideene vi ønsker å overføre til dem slik at de kan begynne å sette dem ut i praksis på banen.

Gareth Barry skal være Benítez' hovedmål, hevder Tony Barrett i Liverpool Echo. Martin O'Neill har innrømmet at han ikke vil stå i veien for midtbanespilleren om en av de fire klubbene kommer med et akseptabelt bud. Liverpool vil forsøke å hente Villa-spilleren før heller enn senere. O'Neill rapporteres å stå klar med en ny lukrativ avtale til Barry, men 28-åringen ønsker seg Champions League-fotball.

Lokalavisen tror at sjansen har økt for at Real Madrid kommer med et bud på Xabi Alonso etter at Florentino Perez' hovedrival til presidentvervet i den spanske hovedstadsklubben har trukket sitt kandidatur.