Vil ikke høre prat om neste sesong ennå

Albert Riera vil ikke høre prat om neste sesong ennå. Vingen har nemlig ikke gitt opp kampen om ligamesterskapet. Nottingham Forest vil gi Swansea kamp om Paul Anderson.

Albert Riera hevder hardnakket at ingen i Liverpool har gitt opp håpet om ligamesterskapet ennå, selv om det kun gjenstår noen få kamper og Manchester United ikke har vist tegn til å avgi poeng i det siste.

- Jeg har hørt folk snakke om neste sesong allerede. Jeg vet du må planlegge fremtiden i fotball, men det gjenstår fortsatt tre kamper denne sesongen, og vi skal kjempe til siste slutt. Vi har i løpet av de siste månedene bevist at vi kan utfordre Manchester United i kampen om denne ligatittelen, sier venstrevingen til Liverpool Echo.

- Dersom de viser svakhetstegn må vi dra fordel av det. Det kan skje. Fotball er et merkelig spill, legger han til.

Med seier på Upton Park i morgen kveld vil Liverpool lede Premier League igjen. Manchester United spiller som kjent lokaloppgjøret mot City først på søndag.

Forest ønsker å kjøpe Anderson
Tidligere denne uken kom det signaler om at Swansea ønsker å kjøpe Paul Anderson fra Liverpool. Spilleren ble som kjent lånt ut til waliserne forrige sesong, men har denne sesongen vært på utlån i Nottingham Forest.

Nå melder Nottingham Evening Post at også Forest ønsker å sikre seg Liverpool-vingen på permanent basis.

- Vi er i samtaler med Liverpool om Anderson, bekrefter Forest-manager Billy Davies.