Vil motsette seg ethvert søksmål

Gerrards advokat sier at Liverpool-kapteinen vil motsette seg ethvert søksmål fra Marcus McGee, og ville tro at et søksmål blir rettet mot de seks som erklærte seg skyldig.

Steven Gerrard vil kjempe hardt i mot et mulig søksmål fra Marcus McGee etter barslagsmålet på et utested i Southport i desember i fjor. Gerrard ble frigitt i rettssaken forrige måned, mens seks andre fikk betinget fengsel og samfunnstjeneste. I går ble det kjent at McGee ønsker å gå til sivilt søksmål får å få erstatning for tannlegeutgifter og advokathonorarer.
- Hvis det blir reist et søksmål, vil vi forsvare oss iherdig mot det, uttaler Gerrards advokat Richard Green.

- Når det gjelder et søksmål, ble min klient tiltalt etter paragraf 47 for overfall, men anklagen frafalt fordi det forelå ingen bevis for at han forårsaket noen skader.

- Jeg ville trodd at hvis det skulle bli en sak, ville det være mot de seks som erklærte seg skyldig i motsetning til den som ble frikjent.

Gerrdars advokat ble først kjent med McGees intensjoner da han leste søndagens aviser.
- Jeg har ikke snakket med min klient, men jeg har fått en god idé om hva han kommer til å si.
 
McGee fortalte til Mail on Sunday at han ikke føler at rettferdigheten har seiret.
- Jeg kan ikke tro at de alle fikk gå fri, at de faktisk slapp unna med å slå meg.

- Til tross for rapporter er jeg ikke Manchester United-fan. Det kan ikke være lenger fra sannheten. Jeg støtter Manchester City.

- Jeg har ingen personlige strid med Steven Gerrard. Jeg vil bare se rettferdighet over hele linjen og rettferdighet skje.

- Den natten ba mine venner, som driver baren, meg om å ta hånd om musikken. Jeg skulle bare ønske nå at jeg hadde byttet som jeg ble spurt om. Da ville ingenting av dette ha skjedd.