Vinn billetter til Liverpool - Hull

Nå har du muligheten til å være den heldige vinneren av 2 gratis billetter til kampen mellom Liverpool og Hull på Anfield.

Du kan være den heldige utvalgte som stikker av med 2 gratisbilletter til kampen som finner sted 26. september i Liverpool. Det eneste du behøver å gjøre er å registrere deg på Liverpoolfccard.no og du er automatisk med i trekningen.

Liverpoolfccard.no trekker ut en lykkelig vinner fredag 11. september. Vinneren som vil få muligheten til å se "The Reds" live på egen hjemmebane blir ringt opp umiddelbart etter trekningen. Siste frist for påmelding er torsdag 10. september.

For å kunne delta i trekningen må du være over 20 år, og du må selv betale for reise og opphold under turen. Vinneren får billettene til kampen, men resten av reisen og oppholdet skjer på eget ansvar. 

Premier League er endelig i gang og kampen mot Hull er Liverpools fjerde hjemmekamp i sesongen. Dersom resultatet går i favør de røde helter vil det være duket for en real fotballfest på Anfield i slutten av september. Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å vinne billetter til Liverpools hjemmekamp, registrer deg på Liverpoolfccard.no i dag.

Anfield  - det aller helligste
Anfield er for mange Liverpool supportere det aller helligste. Derfor er en omvisning på Anfield et absolutt must i løpet av en fotballtur til Liverpool. Se deg rundt om i spillergarderoben, gå ut gjennom spillertunnelen for så å gå ut på selve arenaen som om du er en av gutta. 

Omvisning av stadion bør bestilles på forhånd på grunn av stor pågang.

Om Liverpoolfccard.no
Liverpool FC MasterCard er et kredittkort med lidenskap og stolthet i ett og samme kort. Bruk ditt Liverpool MasterCard når du skal ut å reise og kredittkortet kan brukes overalt i verden, enten du skal betale eller ta ut penger.  Med Liverpool FC MasterCard får du reiseforsikring som gjelder i hele verden til alle dine reiser.