Voronin håper på rød fremtid

Andriy Voronin sier han ikke har gitt opp sin fremtid i Liverpool, og håper han fortsatt får muligheten til å vise at han kan bedre. Pavlyuchenko linkes som en mulig erstatter.

Andriy Voronin er satt ut av landslagstroppen til Ukraina, som denne uken møter Hellas i playoff. Roman Pavlyuchenko er ikke lenger inne på den beste elleveren til Russland, som har stevnemøter med Slovenia om å få en av de siste plassene til VM-sluttspillet i Sør-Afrika kommende sommer. Ingen av spillerne får heller mye spilletid på verken Liverpool eller Tottenham og hvis en leser mellom linjene vil det være logisk at begge søker seg vekk i januarvinduet.

- Forrige sesong var god for meg siden jeg ønsker å spille mer, sier Voronin til Liverpools hjemmeside.

- Jeg var på utlån til Hertha Berlin, spilte mange kamper og scoret mål. Jeg trivdes der.

- Jeg ønsket imidlertid å komme tilbake til Liverpool siden det er en enorm klubb.

- Det er veldig viktig for meg å være her. Jeg har snakket med Rafa og jeg ønsker å ta vare på mine sjanser, arbeide hardt og spille for Liverpool.

- Jeg håper å spille neste kamp. Jeg kan gi mer til Liverpools supportere, sier spissen som i siste kamp mot Birmingham ikke en gang var på benken.

- Sesongen har ikke startet bra for oss, vi har mistet mange poeng, men sesongen er lang.

- Alle vet at vi kan spille bedre. Vi spilte virkelig bra mot Manchester United forrige måned og viste stor besluttsomhet.

- Det er et sterkt ønske blant spillerne om at vi skal snu dette. Vi ønsker å prøve å vinne hver kamp og vil gjøre vårt beste på trening og i kamper.

Daily Mirror hevder i en spekulativ artikkel at Rafael Benitez har gjort undersøkelser hvorvidt Roman Palvlyuchenko kan bli tilgjenglig etter at russeren har gitt uttrykk for at han ønsker å forlate White Hart Lane. Avisen tror Liverpool får lite eller ingen penger å bruke i januar, og at det kan være mest aktuelt med en mulig låneavtale.

- Det er umulig for meg å fortsette her slik situasjonen er nå, sier Pavlyuchenko.

- Jeg har sittet på benken i et halvt år nå og av den årsak har jeg mistet plassen på landslaget.