Voronin må vente

Det ser ut som det trekker ut med en avgjørelse om Andriy Voronins fremtid. Dirk Kuyt mener Steven Gerrard bør kåres til årets spiller i England.

Andriy Voronin er for tiden utlånt til Hertha Berlin, men ukraineren kan gjerne tenke seg å fortsette karrieren i den tyske Bundesliga-klubben. Han har tidligere uttrykt ønske om en avklaring rundt sin fremtid innen slutten av mars. Nå ser det ut som 29-åringen må vente. Herthas manager Dieter Hoeness avslørte i går at klubben kanskje må selge spillere for å finansiere nye kjøp, og i dag bekrefter han at det fortsatt jobbes med en overgang for Andriy Voronin.
- Vi er på utkikk etter kreative løsninger, uttaler Hoeness til tyske Kicker.

Voronin er under kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2011.

- Gerrard bør bli PFA Player of the Year
Dirk Kuyt mener, i likhet med Rafael Benítez, at Steven Gerrard fortjener å blir kåret til PFA Player of the Year denne sesongen.
- For meg er han alltid toppklasse. Han er den beste midtbanespilleren i verden. Han har alt. Han er hurtig, han kan score mål, har et godt skudd fra utenfor 16-meteren, han kan takle og jeg kan bare fortsette og fortsette, uttaler Kuyt i følge liverpoolfc.tv.

- Stevie har spilt eksepsjonelt i år. Han har scoret mange mål. Han er så viktig for laget. Jeg tror han fortjener å vinne prisen i ligaen.

Kuyt har også god tro på at det kan bli edelt metall på Anfield denne sesongen.
- Vi vet at vi må vinne hver ligakamp fremover. Vi har vist at vi er kapable til det, men det vil bli veldig vanskelig. Men vi skal forsøke.