Voronin sendte Hertha til topps

Andriy Voronin med to scoringer i toppoppgjøret mot Bayern München. David Martin skadet under spill for Leicester. Gulacsi debuterte for Hereford og Flynn ble matchvinner for Wrexham.

Andriy Voronin sendte Hertha Berlin til topps i Bundesliga i ettermiddag. Liverpools utlånte ukrainer storspilte og gjorde begge Herthas mål i toppoppgjøret mot Bayern München, som berlinerne vant 2-1.

Voronins første scoring kom på en heading etter 38 minutter. Miroslav Klose utlignet for gjestene etter drøye timen, men Voronin hadde mer på lager og gjorde seiersmålet med høyrebeinet 13 minutter før full tid. På overtid ble ukraineren byttet ut.

Dette var Voronins 5. og 6. mål for Hertha på 16 kamper. Han plaget Bayern-forsvaret gjennom hele kampen i dag, og fortjente å bli matchvinner.

Hertha ligger nå ett poeng foran Hoffenheim og to poeng fan Bayern i toppen av Bundesliga.

Jermaine Pennant ble byttet ut fire minutter før slutt da Portsmouth slo Manchester City 2-0 i Premier League i dag.

Peter Gulacsi måtte se to baller i nota bak seg da han debuterte for Hereford i League One, men kunne likevel gå av banen som seierherre da hans lag gjorde tre mål på Cheltenhams Whaddon Road.

En annen utlånt Liverpool-keeper, David Martin, ble skadet og måtte forlate banen etter 59 minutters spill da lederlaget i League One, Leceister, med nød og neppe klarte 1-1 hjemme mot Swindon. Jack Hobbs spilte hele kampen og fikk gult kort åtte minutter før slutt.

Craig Lindfield kom inn etter 57 minutter da Accrington Stanley tapte 1-0 for Bournemouth i League Two.

Ryan Flynn ble matchvinner for Wrexham i Nationwide Conference. Han gjorde lagets tredje mål med en god heading etter 57 minutter i 3-2 seieren over Grays Athletic, men ble byttet ut av taktiske årsaker 13 minutter senere.