Voronin skal kjempe videre

Andriy Voronin har ingen intensjoner om å forlate Liverpool. Han ønsker å spille og bevise at han kan være nyttig for laget. Misfornøyd med lite spilletid, men må vente på sin sjanse.

Andriy Voronin har vært på banen i ni av Liverpools fjorten kamper denne sesongen, men spissen har fremdeles til gode å spille en kamp fra start. Ukraineren skal være misfornøyd med mangel på spilletid, men spillerens agent tilbakeviser rykter om at 30-åringen ønsker seg tilbake til Tyskland.

- Andriy har diskutert sin nåværende situasjon på Anfield med Rafa Benítez. Manageren argumenterer ikke mot hans gode form, men hans stilling er fortsatt den samme. Han ble fortalt: "Alt er fint, bare vent på din sjanse", forteller Andriy Voronins agent Andrey Golovash.

- Voronin har ingen intensjoner om å forlate Liverpool. Han ønsker å spille og bevise at han kan være nyttig for laget.

Mangel på spilletid kan føre til at landslagsplassen står i fare. Fra Ukraina rapporteres det at Voronin kan risikere å ikke bli innkalt på landslaget uten regelmessig spill for Liverpool. I Tyskland verserer rykter om en retur til Hertha Berlin, der Voronin var utlånt hele forrige sesong, men et klubbskifte er ikke vurdert.

- Andriy er ikke interessert i en overgang til Hertha, Vi har ikke engang vurdert det, påpeker Golovash.