Voronin takket for seg i Hertha

Andriy Voronin har definitivt spilt sin siste kamp for Hertha, og ønsker klubben og fansen lykke til. David Silva kjenner ikke til transferryktene. Reservene møter Bristol Rovers under pre-season.

Andriy Voronin har spilt på lån i Hertha Berlin hele 2008/09, og spissen har vært en suksess med 11 nettkjenninger. Den tyske Bundesliga-klubben var lenge med i kampen om ligatrofeet, men havnet til slutt på 4.plass, og endte opp med kun en plass i UEFA Europa League. Voronin forlater nå klubben.
- Kampen mot Karlsruhe på lørdag var min siste kamp som Hertha Berlin-spiller, sier Voronin til Die Welt.

- Jeg vil ønske klubben og fansen alt godt i fremtiden.

Silva kjenner ikke til overgangsspekulasjonene
Rafael Benítez sies å ha Valencias venstrekantspiller David Silva høyt oppe på sin ønskeliste. Real Madrid skal også være interessert. 23-åringen har i øyeblikket kun fokus på en fremtid i Valencia.
- Jeg må først fokusere på å bli bra (fra en lårskade) for å hjelpe laget mitt. Jeg tenker ikke på noe annet, sier Silva.

Valencia er i gang med forberedelsene til ligaavslutingen mot Athletic Bilbao, en kamp som blir avgjørende om det blir spill i UEFA Europa League neste sesong.

- Jeg vet ikke noe om ryktene. Jeg insisterer på at jeg har en kontrakt med Valencia som jeg ønsker å fullføre.

Reservelaget møter Bristol Rovers
Bristol Rovers opplyser at de skal møte et Liverpool XI på Memorial Ground mandag 3.august klokken 20.30. Sannsynligvis handler det om reservelaget til Gary Ablett.