Voronin utelukker ikke en retur

Andriy Voronin kan gjerne tenke seg å fortsette karrieren i Liverpool, men ikke som benkesliter. Diskuterer også andre tilbud. Ryan Babel glad for at Benítez har signert. Pennant tilbake i trening.

Senest i går uttrykte Hertha Berlin ønske om å kjøpe Andriy Voronin dersom Bundesligaklubben lykkes med å kvalifisere seg til Champions League. 29-åringen har tidligere vært skeptisk til en retur til Liverpool, men i forkant av Ukrainas VM-kvalifiseringskamp mot England virker han langt mer positiv.

- Jeg ville like å komme tilbake, ikke som nummer fem eller seks for å sitte på benken eller se på kampen. Jeg ville like å komme tilbake for å spille, uttaler Voronin.

- Liverpool er et veldig interessant lag. Jeg visste det da jeg dro til Tyskland, og jeg vet det nå.

Voronin avslører også at han diskuterer andre tilbud med sin agent.
- Det er visse tilbud. Jeg diskuterer dem med min agent, og jeg får ta det fra der.

Andriy Voronin synes ikke at Rafael Benítez ga ham en skikkelig sjanse i Liverpool. Ukraineren slet blant annet med en hamstringskade og klarte aldri å få vist hva han virkelig var god for på Anfield. Etter Robbie Keanes ankomst måtte han se seg om etter en ny arbeidsgiver.
- Jeg synes ikke jeg fikk en ærlig sjanse. Hvis det ikke hadde vært for overgangen til Robbie Keane, tror jeg at jeg kunne ha fått vist mye mer av hva jeg er kapabal til.

- Jeg var også ute med en hamstringskade i tre måneder. Du trenger lang tid for å bli restituert etter en slik skade, og du må starte på nytt med å vise hva du duger til.

Babel glad for Benítez' nye kontrakt
Ryan Babel har ikke spilt så mye som han hadde håpet på denne sesongen, men er likevel glad for at Rafael Benítez skrev under på ny femårskontrakt.
- Jeg er fornøyd med at Benítez blir til tross for min rolle under hans regime. Det er alltid en mulighet når en ny trener kommer at han den første dagen sier at han ikke liker deg. Med Benítez vet jeg hvor jeg står. Det gir meg en viss form for sikkerhet, uttaler Babel til sin offisielle nettside på fobazo.com.

Pennant med mot Hull?
Jermaine Pennant er tilbake i trening etter at han pådro seg en leggskade mot Middlesbrough for to uker siden. Den utlånte kantspilleren forventes ikke å spille Portsmouths reservelagskamp mot West Bromwich i dag, men har som mål å være tilbake når Pompey møter Hull borte til helgen.