Voronin vraket av Ukraina

Andriy Voronin kom ikke med i landslagstroppen til playoff-kampene mot Hellas. Gerrard savner Alonso. Houllier og Parry til Saudi-Arabia? 188BET ny LFC-partner.

Ukrainas landslagstrener Olexiy Mikhailichenko har vraket Liverpools Andriy Voronin fra landslagstroppen til de viktige playoff-kampene mot Hellas senere denne måneden. En plass i neste års verdensmesterskap står som kjent på spill når lagene møtes i Aten 14.november og i Donetsk fire dager senere. Voronin kritiserte Mikhailichenko etter VM-kvalifiseringskampen mot Kroatia i oktober, og disse ordene har tydeligvis falt landslagssjefen tungt for brystet.

Gerrard savner Alonso
I et intervju med magasinet FourFourTwo sier Steven Gerrard at han følte seg helt knust da Xabi Alonso valgte å forlate Liverpool til fordel for Real Madrid i sommer.

- Jeg ble sjokkert. Fullstendig knust. Men det var ingenting jeg kunne gjøre, sier Liverpool-kapteinen i desemberutgaven av magasinet.

- Det er lenge siden Xabi fortalte meg at han ønsket et kapittel til i karrieren, og til slutt fikk han det. Lagkameratene og trenerne kunne ikke stå i veien for ham. Vi måtte bare takke ham for innsatsen, og gå videre uten ham.

- Det er nødt til å bli annerledes når du mister en av de beste spillerne i verden. Folk innser at han er det nå, etter å ha sett hans gode spill for Real Madrid, og forskjellen på vårt lag i år fra i fjor. Vi har andre midtbanespillere som gjør en god jobb, men det vil ta en stund før Alonso er ute av systemet vårt, da han var en slik unik kvalitetsspiller.

- Defensivt var han ekstremt plasseringssterk, og han var god til å beskytte midtstopperne. Offensivt var han en av de beste pasningsleggerne jeg noen gang har sett. En spiller som kunne skape noe ut av ingenting.

- Han ble undervurdert mens han var hos oss, på grunn av Torres, men når du spiller sammen med ham, og deretter uten ham, så forstår du hvor viktig han var for laget, avslutter Gerrard.

Houllier og Parry til Saudi-Arabia?
Tabloidavisen Mirror melder Gerard Houllier og Rick Parry kan bli engasjert av det saudiarabiske fotballforbundet for å oljelandets landslag på rett kjøl. Houllier skal være i ferd med å bli head-huntet til en stilling som "fotballdirektør", der arbeidsoppgavene består av å overvåke landslaget og landets toppklubber. Rick Parry er tiltenkt en administrativ rolle i fotballforbundet.

188BET ny LFC-partner
Liverpool FC melder at de har kommet til enighet med 188BET om en avtale som gjør at bookmakeren blir klubbens offisielle partner på det området. Partene har signert en treårsavtale, som trer i kraft umiddelbart.

- Vi er henrykt over at 188BET blir en av våre partnere, og vi ser frem til et suksessfullt samarbeide, uttaler Liverpools kommersielle direktør Ian Ayre.