WBA kan få spillere tilbake

Manager Tony Mowbray forventer at et knippe med spillere vil bli spilleklare til bunnlagets siste hjemmekamp for sesongen, mot Liverpool på 17.mai.

West Bromwich kan ha et halvt dusin nye spillere tilgjengelige til møtet med de røde, men etter å ha vunnet 3-1 mot Wigan i foregående kamp er det kanskje mer usikkert hvorvidt Tony Mowbray ønsker å gjøre særlig med utskiftninger på sitt lag.

Scott Carson, Paul Robinson og Robert Koren var alle ute mot Wigan mens erstatteren for Robinson på venstrebacken, Marek Cech, måtte ut med kraftig krampe mot slutten av kampen.

- De vil alle ha tester slik at vi kan se om de kan begynne å trene for fullt igjen, noe som antyder at de er ganske nærme, sier Mowbray til klubbens hjemmeside. - Selv om de ikke skulle komme igjennom de testene nå kan det være at de blir ok senere i uka og aktuelle for spill.

- Forhåpentligvis kan vår skadesituasjon være mye bedre ved slutten av uka.

Spillere som Abdoulaye Meite og James Morrison kan også ha en sjanse til å spilleklare, selv om det kan være at de i så fall er mest aktuelle for en plass på benken.