Weijl mot Bayern München

Vincent Weijl spilte en omgang da Nederland U20 møtte Bayern München. Uavgjort for Frankrike U19 og Chris Mavinga mot Hellas U19.

Tapte 2-0
Reservelagsspilleren til Liverpool, Vincent Weijl, spilte 2.omgang i en treningskamp i kveld. Nederland U20 møtte et noe reservepreget Bayern München.

Ved pause stod det 0-0, men selv om kjente spillere som Altintop på et billig straffespark og Toni scoret for Bayern i 2.omgang, var venstrevingen Weijl en av dem som fikk ros for det offensive spillet som ungdomslandslaget stod for.

Uavgjort 3-3
Frankrike U19 spilte 3-3 mot Hellas U19 i dagens kamp i turneringen i Limoges. Vi har ikke fått noen lagoppstilling ennå, men Liverpools Chris Mavinga spilte hele kampen da man i det første oppgjøret slo Polen med 1-0. Franskmennene avslutter turneringen med å spille mot Sveits på søndag.