Wenger fortvilet over skadesituasjonen

Fire Arsenal-spillere fikk småskader i 2-0-seieren mot Stoke i går, mens Tomas Rosicky nok blir borte en måned. Fra før sto ytterligere åtte spillere på skadelisten.

Arsenal-manager Arsene Wenger er fortvilet over skadesituasjonen en uke før Liverpool tar i mot "The Gunners" på Anfield. Tomas Rosicky måtte ut midtveis i 2-0-seieren mot Stoke i går. Tsjekkeren kan være ute i en måned.
- Mitt førsteinntrykk er at det ikke vil bli lenger enn en måned, men det er et lyskeproblem, så vi får se hvilken grad det er nå vi tar en scan om 48 timer. Grad én er ti dager, men grad tre er tre, forteller Wenger til The Guardian.

Williams Gallas (hamstring), Emmanuel Eboue (muskel), Armand Traore (hamstring) og Andrei Arshavin (ankel) pådro seg smeller i løpet av kampen, mens Eduardo (lår) måtte trekke seg fra troppen før kampstart.

Gael Clichy (rygg), Abou Diaby (legg) og Nicklas Bendtner (lyske) gikk glipp av seieren, og det er usikkert om trioen er tilbake mot Liverpool. Theo Walcott er ute med en hamstringskade, men kan rekke Champions League-kampen mot Olympiacos på onsdag. Johan Djorou (kne), Kieran Gibbs (fot) og Robin van Persie (ankel) er langtidsskadet.

Wenger mener at alle skadene gir de andre rivalene en fordel i tittelkampen.
- Vi får flere skader enn de andre storlagene. Det er sant. Man kan ikke si at det ikke finnes en årsak til dette, men vi har ikke funnet noen ennå. Det er den verste sesongen når det gjelder skader. Og de er alle på samme felt, i det offensive. I fjor var det i den defensive delen.