Xabi forventes å bli klar

Rafael Benitez sier i dag at hvis alt går som forventet vil Xabi Alonso, som i dag jogget på trening, bli klar til søndagens kamp mot West Bromwich. Manageren krysser fingrene for i kveld.

Liverpool vil dermed ha en skadefri tropp mot bunnlaget WBA på The Hawthorns. Rafa forklarte også i dag hvorfor Fernando Torres ble byttet ut mot West Ham.

- Xabi jogget i dag slik at dersom han har normal fremgang under resten av uka vil jeg tro at han kan være tilgjengelig til helgen, sier Benitez til Liverpools hjemmeside.

- Xabi er en nøkkelspiller for oss i midten. Det kunne ha vært mye verre, slik at jeg er virkelig fornøyd over å få ham tilbake etter bare en uke ute.

- Han var litt sliten etter ikke å ha fått trent så mye med troppen i det siste, forklarte manageren om at Torres ble tatt av mot West Ham. - Han er ok og vil ikke ha noe problem med å være klar til helgen.

Timeglasset er i ferd med å renne ut for gullhåpet til Liverpool i ligaen, og alle helrøde drømmer om en hjelpende hånd fra Wigan i kveld. Skulle Manchester United vinne sin hengekamp behøver de bare et poeng til for å være garantert tittelen.

- Jeg kommer til å se på kampen hvis jeg har mulighet til det, legger Rafael Benitez til. - Jeg krysser fingrene og så får vi se hva som skjer.

- Vi er i en veldig god posisjon og ønsker å avslutte sesongen så høyt oppe på tabellen som mulig. Den eneste sjansen vi har til å ta tittelen er å vinne våre to siste kamper.