Yossi forlenger

Benayoun blir den femte spilleren som forlenger sin kontrakt med klubben i sommer. Liverpool har ikke mottatt noen bud på Mascherano eller Alonso. £16m for Johnson.

Yossi Benayoun har vært en av flere spillere som har blitt linket bort fra Liverpool denne sommeren, og israeleren har etter en stor vårsesong blitt ønsket av klubber både i Premier League og Primera Division. Israeleren setter nå en stopper for alle spekulasjonene, med å signere en kontraktsforlengelse på ett år. 29-åringen hadde opprinnelig to år igjen på sin avtale, men er nå bundet til de røde frem til 2012.

Han blir den femte i rekken av førstelagsspillere som forlenger sin kontrakt i sommer, etter at Steven Gerrard, Fernando Torres, Dirk Kuyt og Daniel Agger alle har gjort det samme. I tillegg har Jay Spearing og Stephen Darby blitt enig med klubben om nye avtaler.

- Vi var nødt til å sikre klubbens fremtid først, og dersom vi etterpå kan forsterke laget får vi prøve å forsterke laget, sier Rafael til Tony Barrett i Liverpool Echo.

- Det første betydde at vi i sommer måtte sikre fremtiden til noen av spillerne som allerede er her, og vi er glade for at vi har klart å ordne det i så mange tilfeller.

Ingen bud på midtbaneduo - foreløpig
I følge Liverpool Echo har det enda ikke blitt mottatt noen bud på Javier Mascherano eller Xabi Alonso fra Barcelona eller Real Madrid - til tross for at begge klubber har vært ute offentlig og sagt de ønsker spillerne. Avisen tror det kun er snakk om tid før budene tikker inn.

£16m for Johnson
I følge Tony Barrett i Liverpool Echo er det £16 millioner de røde har betalt for Glen Johnson, og ikke £17.5 millioner, som er tallet andre medier opererer med. Johnson har fått noen dager ekstra fri etter å ha spilt for England, og vil møte sine nye lagkamerater for første gang på onsdag.