Yossi og Xabi tilbake - Glen sto over

Yossi Benayoun og Xabi Alonso var tilbake i trening i dag, mens Glen Johnson sto over med et akillesproblem. Flere spillere deltok på ulike sponsoraktiviter.

Yossi Benayoun og Xabi Alonso var begge tilbake i trening i ettermiddag etter å ha stått over kampen mot Thailand grunnet hver ankelskade, mens Glen Johnson sto over. Høyrebacken er nok en gang plaget a vet akillesproblem.
- Vi må være forsiktige med Glen fordi han fortsatt har føling med akillessen, uttaler Rafael benítez til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er veldig glad or å ha Yossi og Xabi tilbake. Det jobbet veldig hardt. Tempoet på økten var fantastisk. Fansen nøt det virkelig.

- Vi forsøker å trappe opp treningen hver dag, spesielt for landslagsspillerne. I dag hadde vi tre lag som spilte mot hverandre. Det var bra konkurranse. Det var tilfredstillende å se for meg.

Sponsoraktiviteter i Singapore
Liverpool har ellers vært opptatt med ulike aktiviteter i Singapore i dag. Fernando Torres og Jamie Carragher møtte fansen i en aktivitet organisert av Carlsberg.  Dirk Kuyt, Albert Riera, Emiliano Insua og Martin kelly var til stede på et arrangement for Adidas.