Yossi til 2013

Liverpool FC melder at Yossi Benayoun har skrevet under på en ny kontrakt som gjelder frem til 2013. Altså en forlengelse på to år, og ikke bare ett år som meldt tidligere i dag.

Liverpool FC bekrefter på sine offisielle nettsider at Yossi Benayoun har signert en ny kontrakt med klubben. Den nye kontrakten binder israeleren til Anfield-klubben frem til sommeren 2013, noe som er ett år lenger enn det som ble meldt tidligere i dag.

Liverpoolfc.tv melder at 29-åringen satte navnetrekket sitt på kontraktsforlengelsen på to år nå i ettermiddag, og han er dermed bundet til Liverpool FC for fire sesonger til.

- Jeg er veldig glad for å ha kommet til enighet med klubben. Det er selvsagt en drøm som går i oppfyllelse når du får være i en en klubb som denne, og jeg ønsker å fortsette karrieren her, sier Benayoun.

- Nå kan jeg forhåpentligvis konsentrere meg om den harde jobben som må gjøres for å bli en bedre og bedre spiller, og å vinne sølvtøy, legger han til.

Den israelske landslagsspilleren kom til Liverpool fra West Ham i juli 2007. Han gjorde ni mål på 42 kamper i sesongen 2008/09.

- Vi ønsker å forlenge kontraktene med noen av våre spillere, og Yossi var en av disse spillerne, kommenterer manager Rafael Benitez.

- Yossi har spilt veldig bra for oss det siste året, og har gjort flere viktige mål i tillegg til at han stadig leverer målgivende pasninger. Vi ønsket å beholde ham, og jeg er virkelig glad for denne kontraktsforlengelsen, legger han til.