Yossi villig til å ofre helsen for Israel

Benayoun er ennå ikke kvitt hamstringskaden, men har reist på landslagssamling med Israel. Han håper å bli friskmeldt i tide til lørdagens VM-kvalifseringskamp mot Hellas.

Yossi Benayoun er villig til å risikere helsen for å spille lørdagens VM-kvalifiseringskamp for Israel mot Hellas. Midtbanespilleren har vært ute med en hamstringskade i mer enn to uker.
- Jeg føler meg mye bedre nå. Jeg håper å kunne trene med laget i løpet av en dag eller to. Hvis så skjer, vil jeg kunne spille, uttalte Benayoun på en pressekonferanse i Ramat Gan før han etterpå jogget rundt på National Stadium.

- Jeg hadde et lite problem med Liverpool. De ville egentlig ikke at jeg skulle reise til Israel. Men så lenge jeg kan gi 100% kommer jeg til å spille, selv om det betyr at jeg risikerer helsen, fortsetter han ifølge Jerusalem Post.

Israel håper å nå et VM-sluttspill for første gang på 40 år. Da blir to forestående kampene mot Hellas svært viktige. Grekerne leder gruppe to med ni poeng, ett poeng mer enn Israel på plassen bak.

Benayoun viste flotte takter for Liverpool før han ble skadet. 28-åringen har ikke spilt kamp siden 3.mars, men tror at han har bevart formen.
- To uker er ikke så betydningsfullt. Det er ingen grunn til at jeg ikke skal kunne klare 90 minutter med den antagelsen at jeg blir frisk. Jeg tror jeg er i den beste formen i min karriere, hevder Benayoun.

- Alle vet at dette en av de viktigste kampene i Israels fotballhistorie. De neste to kvalifiseringskampene mot Hellas er de viktigste i kvalifiseringen. Først må vi vinne på lørdag. Klarer vi det, har vi en glimrende mulighet til å kvalifisere oss.

Ifølge rapportene er det gode sjanser for at Benayoun blir friskmeldt til Israels landskamp på lørdag.
- Det er ikke mye å gjøre nå, bare vente og se hvordan jeg føler de neste dagene, fortsetter Benayoun.

- Jeg har fått intensiv behandling de seneste ukene. Jeg er nesten helt frisk, men noen ganger er det fremdeles smertefullt. Jeg håper på bedring de neste to dagene.